The perfect boyfriends is...

//Erika

Sportlov!

Tja bloggen! Igår blev det ett kort inlägg för jag var skit trött på kvällen efter ha tittat på två filmer :P Först titta vi på skräck filmen REC Den var ganska läskig och skit äcklig! och så var vi nere i källaren, ännu värre! :o Jag, emma, sara och amanda satt jätte tät intill varandra och alla hade en varsin kudde xD Det var väldigt dåigt slut, alla dog. Efter den såg vi Bad Teacher, en riktigt rolig komedi med bla Cameron Diaz och Justin Timberlake. Till det hade vi Chips, godis och läsk :D tjockisar vi e ^^ vi fixade naglarna också. En himla kul tjejkväll! :)
I lördags åkte jag med mamma till stan. Köpte en ny bikini (jättefin) och ett par jeans. På lördag ska vi gänget gå på bio :) de blir najjs ;) nu ska jag försöka plugga lite, får se hur det går med det xP Vi hörs på bloggen! // Erika
Bilder från igår:
Jag och emma :)<3
Emmas nalis ^^
Min bikini
Mina naglar

tjejkväll

ikväll har jag, emma, amanda och sara tittat på film med chips och godis :D vi tittade på REC den var skit läskigt! :O nu ska vi sova godnatt! see ya //Erika

cha!

sitter i datasalen pa hotellet, har inte visa bostaver men ni for klara er utan det nu! kunde inte heller logga in po fb!!! det er inte tillgengligt her i egypten tydligen!!!!!!!!!!!!!! :O men jaja, sluta klaga nu linnea, har iaf badat i havet och solar po so jag ska abli brun! yay :) dem hade internet her po hotellet so...kanske inte blir so monga inleg denna vecka, men ha det best flodheeest! HAHA!

--linnea

Nu blire träning!

Nu blire träning! Lycka till till lilla mig!

/linnea


Helgen

cha cha! I fredags träffade jag Jennie, Sarah, Pontus, Fredrik, Stefan och några andra :) Det var roligt! Förutom att jag blev slängd i snön och blev halft mulad -.- jag gjorde ingentin plöstligt kommer Stefan och nån annan bakifrån och hoppar på mig :o De va inge kul! Vi flumma mest runt ^^ Idag möte jag Emma i stan. Vi tog en fika och titta lite i affärer. Hitta några örhängen och ringar :) Detta har jag köpt i stan:

ringar som tillsamans bildar LOVE
kors två-finger ring
Fjäderörhängen
stjärn formade örhängen med stenar
hjärt formade örhängen
//Erika

tröötterN

hej!

har tagit en varm hrlig dusch och ska snart börja fixa mig och mitt rum lite för vi får gäster idag :) är sjuuuuukt jävla trött och skulle vilja lägga mig ner i sängen och bara sova! har ont i mina vader från igår, när vi var i romme med skolan (det kommer upp bilder på bloggen senare idag!) hoppas ni får en bra daag!!!

/linnea P.S bilden är inte tagen nu ;)


De va länge sen!

Hej bloggen! har typ inte bloggat på flera veckor nu! :o har faktiskt tappat blogg lusten lite :/ Jag har haft sån press av skolan. Nu är det nationelllaprov -.- Pluggar nästan varje dag nu för tiden. Men hinner vara med mina vänner iallafal :) Simmar en gång i veckan med Emma, ska börja gymma med linnea 4 gånger i veckan på friskis & svettis. Jag kommer blogga när jag har tid. Som tur e uppdaterar linnea bliggen! :) Ska titta på Glee nu, hörs! //Erika
Några fina bilder:

Nytt i rummet

Hej!

Sa ju i det tidigare inlägg, att jag fått nya möbler till mitt rum. Så här kommer dessa bilder! :) byrån och båda speglarna är nya och kommer alltså från Ikea

--linnea


Outfit!

Hej!

Har varit upptagen under helgen, så har inte kunnat blogga. Jag har varit på ikea och köpt lite nya möbler till mitt rum (det kommer upp bild sen) men här kommer en outfitsbild!

//linnea


hemma

hej bloggen!

hade halv idag, eftersom vi nationellet prov idag. jag hoppas det gick bra, man skulle skriva en uppsats och vi hade det hela förmiddagen. men jag ska plugga lite matte nu och sen ska jag och erika till nacka forum :)

//linnea


Ny inköpt!

Hej!

Var i centrum med Erika en snabba idag, vi var typ bara inne på glitter och ur&penn, för jag skulle träna sen på kvällen ;) men dessa örhängen hittade jag på ur&penn för endast 20 KRONER! Riktigt bra pris!

//linnea


Helg!

I fredags sovde jag över hos linnea. Vi träffades vid fyra sen åt vi pizza med linneas lilla syster och hennes kompis sen titta vi fyra på en film med godis och chips! Mums! Vi somnade vid ett, det blev en rolig och lyckad kväll :) Sen på lördag sovde jag över med emma hos en kompis, vi var uppe väldigt sent, typ till tre :P Sen vakna vi vid 10. Idag har jag ätit pizza igen till lunch ^^ vilken tjockis jag är! Imorgon ska jag dra till centrum med linnea, ska köpa örhängen som inte innehåller nikel, det blöder från ena hålet :S ska titta på äkta människor nu godnatt! // Erika

Nu blire bastu :)

Cha!

Som rubriken säger, ska snart sätta mig i bastun och ha lite ansikts-mask och scrub. MYS!

--linnea


bilder från helgen!

hej!

erika har sovit hos mig från fredag till lördag. vi såg på film, åt en massa godis och pizza. så det var rikyogt kul! vi tog lite bilder från kvällen, så tänkte visa dem på bliggen ;)

//linnea


Tidinställt inlägg, var det här :)

hej bloggen!
detta är litet tidinställt inkägg, bara för ju nu sitter jag pluggar. ibland måste man göra skar som är riktigt tråkiga, så är livet liksom ;) men ni som inte är så upptagna, ni an kolla dessa snygga/roliga bilder :) hope you enjoy!
Tumblr_lyfj7okq3d1qehc68o1_500_large
368273243_1104819729_1_large
368281042_736562084_1_large
Tumblr_lyq7bo7znp1qci7wmo1_500_large
405780_382184178462262_232992783381403_1681691_724987918_n_large

-

395624_247567635318796_100001966852819_549418_500704489_n_large

MUSIK

hej!
tänkte bjuda på ett litet musik inlägg, det är låtar som jag dunkar så mycket jst nu. lyssna och NJUT!


maskinen - liv och död
LMFAO - sorry for party rocking
Norlie & KKV - tröjan du hatar
Kelly clarksson - What dosens't kill you (stronger)

Melissa horn - jag saknar dig mindre och mindre
//linnea