Skol trött!

Hatar skolan! seriöst -.- lärarna ger läxor som man inte hinner med eftersom man har läxor till samma dag -.- Har No prov imorgon. Kan inte ett skit... Har behövt gjort massa andra uppgifter får sitta uppe hela näterna för att plugga -.- Så somnar man på lektionerna :O Önska skolan inte fanns! //Erika

DAGEN

hej bloggen!
har just varit på fredrika bremer gymnaset och kollat runt lite sådär, det börjar ju bli dags att välja gymnasium :) det värkade riktigt lovande och vara en riktigt bra skola :) men ska åka på lita andra skoler först inna jag kan bestäma mig ;) just nu sittar jag målar naglarna och kollar fb och lite annat :) alltid kul att uppdatera sig lite.
imorgon ska jag vara med erika, kanske i centrum. måste ju typ börja kolla på lite julklappar till vännerna och lite så nu, ska kanske fixa ett inlägg där jag berättar vad jag önskar mig i julklapp och så ;)
- en fin bild från falun i år...SAKNAR!!!!!!!!!!!!

Shit!

shit har inte bloggat på en vecka nu! :O Har varit så himla upptagen och inte haft tid att blogga mycket plugg i skolan nu! Ska bli ändring på den nu! ska ta en halvtimme till bloggandet :D Nu är min mobil på verkstad så har en gammal nokia-.- får tbx den om typ några veckor :( blogar mer imorgon! //Erika
Min tillfäliga mobil stenålders!

Nya concealen!

Jag pratar på om min nya produktivitet sminkhyllan, hoppas ni gilla't


vad ska detta inlägg heta då???

hejsan svejsan!

idag så åkte jag och mormor till nacka forum, mormor behövde köpa lite saker och jag hittade en sak (bil kommer upp sen, vill skriva lite mer om den, tänkte inte dra allt om dne produkten nu). men iallafall när jag vi kom så bakade vi lussebullar, så himla goda det blev. men mormor blev lite missnöjd, men dem blev riktigt bra enligt mig :) men jag ville bara slänge in ett inlägg, för att erika inte uppdaterar inte särkilt bra!!!!


en fin bild jag hitta på mormors dator :)


så himla snygga kläder, från ginatricot

hej, kör på ett tidinställt inlägg :)
tittade runt lite på ginatricot's hemsida och chickade lite om jag kunde hitta något snyggt och detta vad var jag hittade!
älskar usas flagga, denna tröja är riktigt fin!(har fina detaljer, så som en dragkedja i ryggen!)
OMG!!!! så snygg!!!! den är stickad och ett riktigt fint höstplagg! synd bara att den ska kosta 400 kr :(, men det är der kanske värt, den är ju stickade liksom.
en väldigt fin stickad naturvit tröja med fickor fram, skit snyggt till ett par ljusblåa jeans och ett par uggs :)
det är jätte snyggt med en pälsväst utan på en en skinnjacka! såklart ät ju detta en fuskpäls ;)
stt riktigt fin kläning/tunika som jag lätt skulle tänka mig att ha på jul och nyårs fest :)
riktigt fin väska!
jog hoppas ni tog det i mitt lilla insprtions inlägg och jag kommer nog lägg upp flera sånahära inlägg framöver ;)
//linnea

don't cry, please



i helgen blir det...VADÅ?

hej!
tänkte bara skriva ett litet inlägg om att jag drar till min käraste mormor och morfar på fredag.  har halvdag på fredag så drar diriket efter skolan och kommer åka hem antigen på söndag morgon eller lördag eftermiddag, ska nämligen till kyrkan på söndaförmiddag och sjunga med kören :) NICE
outfit: en NY t-shirt som är lite magkort, super snygg! köptes på gina!
sen det som inte syns på bilden: ett par svarta byxor med skin detaljer+en svart tubhalsduk!
//linnea

så söööööta!

hej!
erka visade mig ett klipp från youtube frö några dagar sen och nu är jag helt fasnat vid den. det är två stycken tjejor som sjunger till låten super bass med niki minaj och den sjunger riktigt bra och den låten låten är riktigt svår, med massa ord och dem kan alla utantill, GRYMMA!

helgen i största allmänhet!

hej!
har inte bloggat så mycket under hlegn, men jag hara bara inte haft blogglust. men i natt sav jag hos erika, det var ju riktigt roligt! vi käkade massa godis och kollade jersey shore och lite annat kul :) idag har jag annars gjort våfflor och varit syrrans gymnastik uppvisning! :)
-från igår, ursäkta att den upp-och-ner men orkade inte vända på den

Ikea

Tja bloggen! Imorgon ska jag åka ikea :D ska köpa smink bord, spegel, glödlampor till spegeln. Den klassiska hollywood-stilen ;D Har letat efter ett sånt länge men aaldrig riktigt hittat något nu ska jag montera ihop ett eget. Ska tappelsera om mitt rum och sätta upp tavlor och sånt så det blir modernt och finare! nu är mina väggar täckta av massa affischer på djur och kändisar ^^ några av dem är Kelly Clarksson(älskar Lavinge(hon har så cool stil!), Paramore(mitt favoritband) och twilight posters såklart xD är inget twilight fan!
Det är väll vad planerat sen på kvällen kanske Linnea ska sova över hos mig! :D Mycket mys och tjejsnack ;) Hare bra! //Erika
Till mitt rum:
sminkbordet
glödlaporna till spegeln
ramar i olika färger :)

Middag With the family

Hej bloggen!

Sitter och är i propp mät och bloggar,hahaha ikväll blir det mys framför idol med familjen med choklad pudding, tjockis man är! ;)

//linnea


the voice sverige, tv4 idaaag!

hej alla fina bloggläsare!
idag har dte var en grymt rolig dag!!! :D vi har fått varit på en inspelning till tv-programmet the voice sverige, dte är typ som idol fast dem som sitter i juryn är : petter, Carola, ola salo och magnus uggla. vi var typ där hela dagen, så var litetrött efter med det var riktigt avesome! fick inga aoutografer men fick highfiva magnus uggla, ola salo och petter! programet kommer sendas i början av nästa år, kommer sitta bänkad och kolla på programmet, haha!
- så såg secen ut!

Världspremiär!

Idag åkte jag till sickla och gick på värdspremiären av Twilight Breaking dawn - del 1 med Amanda! Det var skit kul! Gick in på en röd matta. Hade lite otur... Tappade mina biljeter eller så var det någon fick tjuv som dog dem... :S Vi åkte till sickla iaf vi hade himla tur! Vi var uppskrivna på en lista så vi kom in, vi oroade oss jätte mycket för att vi inte skulle komma in. Vi ba "Yes!" Annars skulle vi typ dö! De bjöd på popcorn(en liten) och läsk :D fast vi köpte lite mer popcorn och läsk xD var bara ett glas :P Filmen var skit bra! Fina scener! Blev tårögd på slutet den var jätte spännande och Jacob är så snygg! när han tog av sig t-shirten och börja springa alla skrev typ asså typ "het" Bellas pappa var fett tung! xD Vi fota massa ^^ hade kläning på mig ville få lite gala känsla och sen kunde man vinna pris för bästa världspremiär - klädsel :P tog ledigt från skolan. Ska plugga nu :P bye! //Erika
Idag på Världspremiären:

Fina Amanda :)<3
Jag ^^ Outfit:
Kläning, H&M (ingen gala kläning direkt)
Kofta, H&M (billigt xD)
Leggings, BikBok (Syns inte på bilden)
Amanda och jag <3

städa rummet + kör!

hej bloggen!
idag har varit en vanlig dag, fast drog till haninge c, efter skolan. skulle titta på en kläning som bikbok sålde ut skit fin!!! men så var dem slut!!!! :( men gick sen till gin tricot och köpt en svart tub halsduk för 99 kr, tappade bort min förra svarta som jag hade, jag älskar verkligen sånna halsdukar och dem passar så bra till min vinter jacka :) ska typ städa mitt rum nu :( och sen blir det kör :P
- dagens låt!

Inte uppdaterat....

Tjenamors! har inte bloggat på typ 4 dar men det beror på att jag har varit med kompisar :P och i helgen sovde ja typ bara borta. I fredags sovde Emma över hos mig :D det var mysigt vi gjorde tacos Mums! På kvällen var vi i handen och flumma xD sen tågluffa vi och träffa kim och en annan satt typ och snacka sen bytte vi vid älvsjö och åkte hem. Vid tio titta vi på film och drack läsk och åt snacks och godis ^^ tjockisar vi e! ;o På lördagen träffade jag och Emma Niklas, Kim, Pontus, Bobban, Jennie och några andra i handen :) var i centrum :P På kvällen gick vi alla på spelning på lake side :D Blandannat bandet Autumn Kills spelade, Dem är grymma! kan en av deras låt utantill xP Sen drog vi till vh. Chilla där lite, galen kväll! XD sedan slagga jag och Emma hos Niklas i jordbro. Emma somnade på tåget hela tiden! På söndagen skulle jag åka til ikea och köpa ett sminkbord, men blev inte så. Ist var jag hemma och städa mitt rum och plugga... inge roligt! Idag vann jag en billjet till den nya twilight filmen breaking dawn - del 1! :D var med i en tävling som organiseras av gymnasiet ybc. Dem 2700 första elr nåt som anmälde sig vann en biljett till världsprämiären. Jag typ i klassrummet helt plötsligt när jag fick messet "Jaaaaaa!" (skit glad) alla typ titta på mig xD Så idag åkte jag med Linnea till Sicka(nacka) och hämta biljetten fick även en till en kompis så jag ska gå med Amanda :D Man kan vinna pris för finaste världspremiär klädsen så jag ska nog ta på mig någon fin kläning ^^ Det ska bli roligt. Problemet är bara att det är 15 årsgräns. Vi har inget ide kort... vi ska ringa till sf imorgon och fråga om det :) Tog några fina bilder med Linne vid sickla udde det är verkligen jätte fint och mysikgt där på kvällen med bänkar och bryggor :) perfekt plats för att ha en dejt på! lägger upp bilder :) Ha det bra! //Erika
I torsdags. Vi sminka Zedrik xD Snyggt va ;D
Lördag: Frukost, Toast med nutella Mums!
Choklad med grädde!
Lakeside: På sceen Autumn Kills!
Idag vid Sicka udde
Linnea :) <3
Jag tittar ut över staden härligt!
Fint!
Jag ^^
Älskar dig Linnea! Vi förevigt bästavän <3

handlades igår :)

hej!
sitter är i mitt stökiga rum och orkar inte städa, men tog nyss lite bilder på det som jag handlade igår när jag var i centrum. Vart några riktigt snygga smycken :D
- ett halsband från JC, 19 kr :) gooood price
- en ring som ser ut som en diamant typ, 25 kr på gina tricot, 75 % rea!

jag är med och tävlar!

hejsan!
här med och tävlar i en nagellacks blogg igen vid namn lackat.blogg.se, som är en grym nagelblogg och det är ju så klart man vill vara med och tävla fina nagellack! :)
det man kan vinna!

11-11-11 11:11

hej!
idag är ju en lite speciell dag det är datun 11-11-11 dom flesta tycker att det är en lyckodag och det är många som vill gifta sig idag :) men ni får ha en underbar och lycklig dag allihopa!!!
//linnea

Bilder från örebro!

hej!
äntligen så fixade hade jag tiden attt lägga upp bilderna från örebro, men bättre sent än aldrig, eler vad säger ni? ;)
- en kyrka vi gick förbi!
- Örebro slott
- det var en ström som rann förbi Örebro slott, var riktigt fint!
- BUSSARNA VAR LILA!!! AWESOME!! <3
- dessa borde finnas i stockholm också :)
- linnea och wilma :)
hoppas ni gillat! -- linnea

Det är okej att känna

Jag tycker ALLA borde se detta klipp. Det är viktigt. Ta er tid att se detta klipp! Det gör skillnad. Twittra länken, lägg upp den på din blogg, dela den på facebook. Skicka den till någon du bryr dig om. Blev riktigt rörd.

Denna film blev möjlig tack vare 12 modiga, starka o ärliga canceröverlevare

värsta pojkakademin <3

hej!
ville tipsa om ett riktigt bra program, det är verklugen suuuper roligt och och spänande.
- det går klockan 21:00 på tv3 varje tisdag, värt att se! (bilder kommer upp från örebro!!!, imorgon LOVAR!)
//linnea

Ett inlägg

Tja bloggen! Jag har ett väldigt dåligt försvar! har drabbats av magsjukan :s varsjuk för nån vecka sen bara... Men idag fick jag ta mig till sjukhuset iaf :c skulle ta några prover. Fick ett pinocchio plåster xD Till lunchåt jag pannkakor med sylt, socker och grädde mums :3 fick skit ont i magen... Sen när jag kom hem åt jag en riskaka, en pepparkaka, skorpor, rostat böd med nutella :D Tjockis jag e! ;o //Erika
Yummy yummy!

Videobloggar!

 


Videobloggar


tråk

Outfit för dagen: 1.Mönstrade leggings, H&M 2.Linne/Tunika, Björn Borg 3.Jacka, H&M. Idag har jag var på utveckings samtal med alla lärare :o 10 min för varje ämne så fick man gå till olika klassrum. Det var i 1 och 1/2 timmme-.- jätte jobbig! varför liksom inte ha ett utveclings samtal med sin mentor som alla skolaor har typ? O.o kul att stanna kvar i skolan till 4/5 :S men det gick ganska bra :P mina betyg börjar höjas :D Ska satsa sten hårt nu sista terminen. Ikv ska jag träffa Emma och några andra i handen tror jag :) men e typ skit trött :S Bye! se you later!

FRÅGELISTA

hej! kör på en liten fråger grejj :) det är ett tidinställt inlägg :) FRÅGELISTA Vad heter du? Linnea Vad skulle du vilja heta ifall du själv fick välja? Linnea, det passa mig bäst tror jag Vilka andra namn tänkte dina föräldrar ge dig? vene, linnea typ Vilket stjärntecken är du? LEJON :D Vilken årgång är du? 1996 Vart bor du? Haninge Bott utomlands? nej Flyttat antal gånger? 0 Glasögon? nee Hur gammal är du om fem år? 20 Höger- eller vänsterhänt: Höger Favoritgodis: det mesta, men jag gillar mars och trocadero flaskor! mums :) Är det nåt du absolut inte äter: sniglar eller kaviar Kläder just nu: jeans, linne och kofta Musik just nu: with out you - david guetta Vad sa du senast: godnatt till mamma Fisk eller badkruka: Fisk!, älskar att bada! Hur många kuddar sover du med: 1 :) Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: tjejgänget, telefon och MAT Spelar du nåt instrument: nope Morgon- eller nattmänniska: morgon människa, helt klart! Sparare eller slösare: båda Är du kittlig: yees och det är inte kul! Snarkar du? neej Rädd för insekter? getingar Största svaghet: jag vet inte Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? kunna flyga! det skulle vara riktigt coolt! Chips, morötter eller godis? GODIS!!!! Pizza eller hamburgare? hamburgare Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? kanske Vilken hand håller du gaffeln i ? det tänker ju inte jag på! Är du rädd för blod? kanske lite Gillar du att sjunga? ja, jag sjunger i kör. Anser du att du är stark? nee Vad gör du om du får hicka? dricker citronvatten Röker du? NEJ, VIDRIGT! Snusar du? NEJ, VIDRIGT! Använder du knark? NEJ! Vilken svordom använder du mest? jäklar tror jag Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 06:15 Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? SHOPPA! och en ny telefon typ och resa till new york eller Thailand med mina vänner! Har någon någonsin kallat dig lat? ja, många gånger! Kan du vissla? nej!!!!!! Vilken är din favoritåkattration på ett nöjesfält? bergobalbanor! Vilken film kan du alla replikerna till? ingen Har du någonsin varit på Jamaica? nej Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? 8-9 timmar Bryr du dig om antalet kalorier i det du köper? orkar inte med sånt Hur gammal blir du nästa födelsedag? 16 Vem var den sista personen som gjorde dig arg? erika typ, haha Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? jag säger typ inget, sätter på musik och börjar DANSA :D Skulle du någonsin hoppa fallskärm? jaaa! Vad är du allergisk mot? inget Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej --linnea

Sexigaste pojvännen ;D

"Boyfriend pillow case" - For Sweet Dreams. Linnea köpte denna till mig när hon var i Örebro. hon tyckte att jag inte skulle behöva sova ensam eftersom att jag inte har någon pojkvän haha xD Min drömm kille typ :P Igår sovde jag över hos en kompis :) vi var uppe till typ 5 och titta på film ^^ sen vakna nästa dag kvart i ett (Y) Soooft! idag var jag med linnea vi snacka och lyssna på musik :) chilla helt enkelt ^^ Jag fick kläder av henne också som hon inte ville ha/kunde ha, blev jätte glad! :D De var snygga kläder också! lägger upp bild på dem när bloggen inte cpar ;O ha de så bra hörs! //Erika

Köptes igår!

Hej hej

Som no vet så var jag i farsta c igår och då köpte jag ett suuuuper snyggt fest linne som jag ska ha på ett 50 åts kalas som min familj.


trött chey hära

hej bloggen! blogg.se krånglar sig fortfarande!!!!!! :O man kan inte lägga upp bilder eller nånting, så just ni får ni nöja er med text... idag ska jag städa mitt rum och plugga, har inte pluggat på hela lovet så dags att göra lute idag ;) men sen ska jag träffa Erika vid klockan 3 får se vad vi hittar på, men det blir säkert nice ;) men jag kanske mobilbloggar ikväll, vill oxå lägga upp bilder från örebro...men så fort jag kan gör det så kommer bilderna upp på bloggen :P //linnea

Mys kväll

Hej

När jag och syrran kom hem från Farsta c , så hade mamma fixat jätte god middag och tänt ljus :) när jag kom så suckade jag och nu ska vi äta ;) sen ska va se på tv och bara chilla, imorgon är det sista dagen på höstlovet.

Hejdå --Linnea


dollarstore :)


Sjuk på lovet! :o

Tjena! idga är jag hemma :P har drabbats av magsjuka fy! vill ha roligt nu de sista dagarna av lovet! men men... man vill heldre bli sjuk när skolan e xP Har inte så mycket ber att berätta :P Kan inte lägga upp några bilder :S Blogg.se är cp! infoga, text och allt det där är borta -.- Ville dela med mig av mitt drömm rum^^ man kan göra ett eget och personligt på http://www.ikea.com/ms/sv_SE/rooms_ideas/planner_youth/index.html kopiera länken vet inte hur man gör så texten blir blå xP

Hotell rummet!

Hej!

Vi ska nu gå till gustavsvik, men jag hinner lägga upp lite bilder på hotell rummet först :)


Emma goes black

Min allra bästa vän Emma är modig att färga håret svart! Följde med henne till centrum och köte hårfärg hon köpte en blå-svart jätte snygg färg. Vi åkte hem till marty och färga det. Emma passar värkligen i den färgen! den lxom skifter bått i olika ljus! sen träffa vi emmas kille och några andra. Dem är jätte elaka! höll på att knuffa ner en av dem från trappan blev så irreterad... Det var några p-12or som skulle kaxa -.- vi blev skit irreterade och sa att dem skulle komma till och se vem som var fegast. Dem satt bara kvar och kalla Emma för emo. Bara för att hon har svart hår... det är man ju inte för det man är det när man skär sig och skit emma klär eller sminkar sig inte som ett emo :o

har tråkigt

Under 2011.. Har du gråtit? - Ja Har du skrattat? - Ja Har du sovit i tält? - Aa Har du sovit under bar himmel? - Nej, måste göra det Har du varit på Liseberg? - Nej Har du varit utomlands? - Ja, himla nice Har du varit i en annan stad? - Ja Har du bott hemma? - Ja Under 2011.. Har en vän dött? - Nej Har en vän sökt tröst hos dig? - Jadå Har du sökt tröst hos en vän? - Ja Har du sovit över hos en vän? - Ja många gånger Har du varit kär i en vän? - Ja Har du fått mer än fem nya vänner under året? - nä, typ fem Under 2011 har du.. Har du pussat någon? - Ja Har du varit kär i någon? - Japp Har du sovit med någon av motsatt kön? - Ja När har du som mest.. Gråtit under 2011? - september typ Skrattat under 2011? - Med mina vänner :D Har du varit kär? - Aa Har du kysst någon? - Ja Har du pussat någon? - Jupp Har du kramat någon? - Ja, älskar kramar! Har du skrattat? - Ja, sålklart! Har du gråtit? - mm :/ Har du varit glad? - Ja för det mesta Har du varit ledsen? - Jupp När.. Grät du senast? - någon vecka sen kanske Skrattade du senast? - Idag Kallade du någon för fitta senast? - inte så länge sen (men inte till personen) Duschade du senast? - Idag Lyssnade du på musik senast? - Igår Hade du kul senast? - Idag Vem.. Kysstes du senast med? - en kill kompis Kramade du senast? - Emma, min bästavän Pratade du i telefon med senast? - Antonia Fick du sms av senast? - Pontus När hade du tråkigt senast? - Nyss Hur gammal är du? - 15 När fyller du år? - 18 juni Tycker du om någon just nu? - nja, vet inte Jag samlar på? - affischer Gröna eller röda äpplen? - Röda, haha random fråga Vilken tid gick du upp? . Halv tolv. soft! Har du sovit i din egna säng inatt? - Ja Har du sovit ensam inatt? - ja Har du strumpor på dig nu? - Jupp Hur svarar du i tlefon? - "Hallå" eller "hej det är erika" Vad ska du göra ikväll? - inatt* sova Vad ska du göra imorgon? - ha spa med emma Var vill du bo när du blir stor? - I Usa alldra helst eller i en lyxig villa Vad vill du bli när du blir stor? - har typ ingen aning Är det okej att gråta? - Ja, bra att gråta ut Vilken årstid tycker du bäst om? - sommar och vinter Vad Skulle du göra om du vann en miljon? - Shoppa ofc ;D Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? - Nä, finns så många snygga kläder som inte är det. Har du piercing? - nej :/ men vill ha i örone och naveln Vill du gifta dig? - Ja såklart Vill du ha barn? - aa Solar du ofta? - nja, bara på sommaren Är du bra på att laga mat? - nej, det tycker inte jag iaf Gillar du att dansa? - Ja älskar det! Hur vig är du? - Inte alls Vilken är din favoritglass? - Ben & Jerrys Tror du på ett liv efter döden - Ja Är du morgon eller kvällsmänniska? - kvällsmäniska, hatar att gå upp tdigt Vilken ögonfärg har du? - Ljusblå Vilka hårfärger har du haft? - Blont, mörk brunt, rött och ljus brunt Är du beroende av något? - Nä, det tror jag inte Senaste låten du hörde? - we found love Brukar du bädda sängen? - ja Saknar du någon nu, vem? - nä inte vad jag kan komma på //Erika

imorgon blir det gustavsvik!

hej bloggen! idag har jag varit på födelsedagsfika hos linnea :) eller hon fyllde år för typ 2 månader sen, men har inte haft någon födelsedags kalas än ;) det var jag, sofia och Natalie som var där och åt muffins och kollade på film. det var Grymt kul, det är alltid kul att träffa linnea :) men iallfall så imorgon ska jag, mamma och min syrra och några kompisar till oss åja till örebro och bada på äventyrsbadet Gustavsvik. läääääääängtar, kommer typ inte kunna sova inatt :) blir kanske inte så mycket bloggning, men min syrras iphon hänger ju oxå med ,så jag kan blogga med den ;) det vart ett gasnka långt inlägg, det är något fel på blogg.se, kan inte lägga upp bilder eller någonting, så ni får nöja er med bara text idag :)