Nyårs outfit

Gott Nytt År! :D<3

Video inlägg med emma

Jag och in bästa vän emma visar upp vad vi har köpt! ^^ vi är värsta shoppaholics xD


Nyårs-outfit

Hej!

Har fixat mig, och det kommer verkligen bli en perfekt nyårsafton!!!!! Det nämnder jag verkligen!!! En engång, GOTT NYTT ÅR! :)


Fixning på hög nivå!

Cha alla!

Idag är det nyårsafton och jag och mamma ska basta och så! Ska göra ansiktsmask och peeling och göra mig riktigt fräsch :) ikväll blir det att vara med grannarna och äta god middag och se på raketer vid 12-slaget! Men jag kommer fixa ett inlägg, lite senare med nyårsafton-outfiten! Men nu vill jag önskar er ett riktigt gott nytt år! :)


2012 wishes!

Hej!

Tänkte köra ett inlägg, när jag skriver mina nyårslöften för 2012 ! Men visa har redan hänt, men jag vill bli bättre på eller att dem ska fortsätta under det nya året :)

//Linnea


Mellandagsrea!

 


Mellandagsrea!

tja bloggen! Idag åkte jag in till stan med linnea och shoppade på mellandagsrean! På H&M var vissa saker jätte billigt typ som smycken och sånt för 20 kr :o det kallar jag fynd. På moniki var det mycket rea på snygga plagg som magtröjor fö 60 kr, de e fett nice! ;D Var väldigt långa köer till provrummen :o fick stå och vänta i typ en halvtimme... -.- Fick hem lite saker iaf :)


Linne jag köpte i tisdags på gina tricot


Vantar från bikbok


Mössa från H&M, kostade bara 30 spänn.
Halstuk från bikbok, var 50% på den


Magtröja från Monki, 60 kr


Jeans leggings från H&M, dem var inte på rean.

Juste har glömmt att sakt att jag tagit hål i öronen ^^ det gjorde ganska ont :P hare så bra! //Erika

Kladdkaka, mumms!

Hejsan svejsan!

Idag så bakade jag och syrran kladdkaka och nu ska vi fika med familjen, kvällsfika är alltid lika gott :) jag åkte aldrig till Erika idag. Men imorgon blir det stan och mellandagsrea igen, men det är alltid lika kul ;) får se vad jag kommer hem med imorgon


Vad händer idag dåra?

Cha

Just nu sitter jag med iPaden i famnen och chillar, det blir väl värsta chill-dagen idag :) ska träffa Erika sen på eftermiddagen och ska väll mest bara snack typ, det som vi gör bäst ;) men ska duscha mig och testa nya kläderna som hg köpte igår och se vilket kg sk ha på mig idag. Jag kanske slänger in ett inlägg hos Erika eller nåt sen, så ni blir glaada!!!


Nästa: sängen

Hej bloggen "gäsp"

Men är fett trött nu och ska väll snart gå i säng, ska bara se klart på filmen som är på TV4 nu och spela lite spel på iPaden först ;) idag var jag i stan me syrran, var på mellandagsrean. Fick hem några riktigt snygga grejor, men jag ska till stan med Erika på torsdag typ och då blir det väl lite mer shopping, så då visar jag allt då istället :) kanske i en video får se, eller i bilder. Vad tycker ni?


Linnea tipsar: Lösnaglar!

Hej!

Vill verkligen tipsa om ett par riktigt bra lösnaglar, dem är billiga och är riktigt snygga! Men limmet är inte det bästa, men då kan man köpa depends lösnagel lin, som typ kostar runt 20-30 kr. Lösnaglarna kostar 10 kr och då får man får 24 naglar. Jag har 2 paket, jag ska andvända ena sättet på nyår! ;)


Påväg hem från mormor och morfar

Hej!

Rubriken får tala för sig lite och vi sitter i bilen hem och jag är proppmät! :) innan va vi centrum och klippte till mitt sim-kort, så nu ska jag fixa iTunes och musik och så mobilen :) imorgon blir det stan med syrran och ska shoppa på Mellandagsrean! LÄNGTAR!!!!!!


Det jag fick i julklapp

Här visar jag (Erika) upp mina julklappar. Blev himla nöjd för dem! Orkade inte fota alla :P det här är mycket lättare. detta var mitt första videoinlägg ^^ var rätt nervös :3 kommentera om jag ska fortsätta med de :)


Julklapparna del 2

 


Julklappar del 1

 


Juldagen

Hej!

Hoppas ni alla hade en trevlig julafton igår, det hade jag och det var helt perfekt alltihop! Jag fick en iphone 4s och en iPad 2, men ipaden fick jag och syrran tsm :) jag fick massa små sker typ som smycken, kläder, pengar och lite så. Ska fixa bilder och lägga upp på bloggen, men det blir ikväll jag lägger upp det. Imorgon ska vi till mormor och morfar och äta middag där och då ska vi fixa sim- kortet till min nya telefon, man måste typ klippa det till en
Mindre storlek så det går in i telefonen :D


GOD JUL ALLA FINA BLOGGLÄSARE!

hej!
nu sitter jag lite små stressade och skriver detta inlägg just för er <3 jag hoppas ni kommer få en härlig jul med släkt och vänner med ljus och
god jul mat! men nu får bilden tala för sig själv!
Tumblr_ldw1y0bsgl1qzhuk7o1_500_large_large
-- God jul önskar erikalovelinnea --

JUL!!! :D

Yeeeeeeey! imorgon är det julafton!! :D Taggad!
I tosdags drog jag med linnea i stan :) Köpte julklapp till emma. Idag åkte jag till centrum och köpte en julkläning :) den är jätte snygg! Sen åkte jag till Port73 för att titta på julklapp till emma och min syrra. Letade i samma affär i mer än en timme :O Sen när jag kom hem idag har jag fixat inför imorgon, städat rummet, klätt granen och så. Har nyss varit hos emma och lämnat hennes julklappar :) Det spö rengna ute! -.- fick låna ett paraply av emma. All snö e borta :( det blir ingen vit jul...bubu... Nu ska jag titta på tv med familjen och äta julgodis :) Imorgon ska jag fira julafton hemma med familjen och morfar :) God jul alla! önskar Erika <3 Hur firar ni jul? Kommentera ;)
Min kläning :)

I min bokhylla. Merry Xmas!

Samanfatning de senaste dagarna

Har inte bloggat på länge men har varit sjuk så har inte orkat gjort någonting typ. Var försyld i helgen min näsa ran och hosta jätte mycket jätte jobbigt! på söndan var jag lite försyldfotfarande men orkade mer iallafal så jag baka pepparkakor :D det gick väl sådär :P hälften av dem gick sönder när jag skulle ta upp den och lägga på ålåten, det blev ungefär 4 plåtar. På måndan mådde jag bättre så följde med och bowla med några från klassen vi hade klassens dag så man fick bowla, bada eller åka skridskor. Vi bowla i zinken. Det var ganska litet. Jag gjorde en strike :D vi var 5 st och delade bana och så hade vi en halv timme på oss... Men det var roligt tog många bilder ^^ lägger upp :) Idag hade jag tomteluva på mig i skolan för det var julavslutning. Det var fett chill i skolan vi börja nio och titta på film "A chrismas carol" den var lite obehaglig med vrickad :P Sedan dekorera vi ljuslycktor och julkulor kan ta kort på den och visa blev himla nöjd :) kanske ger i julklapp till nån. Sen var det avslutning i kyrkan. Vi sjöng "Tänd ett ljus" lät jätte falskt xD hörde typ bara killarna. Vi fick gå fram till lärarna och hämta betygen också och kramas och önska god jul. Juste böt skåp också till underskåp :P har haft samma skåp i 6 terminer och så ska man gå en kvar och byta... innan hade jag överskåp mycket SKÖNARE! då behöver man liksom inte sitta på govet varje gång man ska ta något från skåpet. Men det är inte allvärden kan ståut med det i en termin. Var i centrum idag också och köpte julklappar :) hoppas dem som får dem blir glada. Nu ska jag titta på tv. See ya! //Erika
Bilder från Bowlingen

Snyggt! xD så kan man ju också bowla... :P



Nathalie ^^ ser ut som hon pekar finger xD


den 20 december 2011

hej bloggen!
idag har det varit en riktig härlig dag! bi började tolv och slutade halv tre! :) vi städade typ skolan och lyssnade på musik och ingen lärare blev sura eller nånting! hahah, dem hjälpte oss med ljudet så det skulle höras i högtalarna, haha. vaktmästarr bjöd oss också på en varsin läsk efter skolan :). men ikväll, ska familjen åka och handla på ica maxi och sen blir det doooooonken :D
- från barcelona 2011, önskar man kunde converse nu. conversen är från london <3
//linnea
P.S sök på "Let it snow" på google, vilken julkänsla men får!

chill-dagen #1

cha!
idag har det blivit sängen/soffan och datorn för mig, haha. har varit dålig hela helgen...suck :( jag har iallafall städat mitt rum, vilket jag är mycket stolt över, det såg ut som ett kaos! nu hoppas jag bara att jag kan hålla det städat och snyggt till julafton...det är ju bara 5 dagar kvar!!! yippie läääängtar! har mcyket att göra, det ska handlas
fest-kläder, som jag kan ha på julafton och nyår och lite julklappar. men som tur är så har vi korta dagar denna vecka, slutar på torsdag och då får jag mina betyg :D då går vi enbart en timme i skolan.
det snöade riktigt mycket igår, men nu är det bara lite kvar :(
bjuder på dagens låt också, ÄLSKA!
//linnea

Sjuk 😞

Hej... Jag hatar det hära!!!!!!! Har haft ont i halsen under veckan och när jag kom hem kände jag mig super trött. Mamma tog nyss tempen på mig och jag hade 38.5 😥 och idag skulle jag ju till avslutnings QV och ALLT !!! Nu har dem säkert jätte roligt där... FML!


New in!

hej alliphopa!
idag var jag och finaste erika i haninge c, hon skulle kola lite julklappar och jag bara kollade runt lite :) alltid kul! tänkte köpa en pälsscarf, eller vad man ska kalla det, men var så himla osäker... :( då jag ångrade mig när stod i kassan, haha.
men jag fick iallafall hem ett nagellack, kostade bara 10 kroner på H&M ! :D

tagen från google, orkade inte ta ett eget foto. men nagellacket heter: miss stone heart

Spa-time

hej bloggen!
idag har vi haft kör-rep, till lucia. sedan åkte jag, wilma och mamma till port 73 och klippt häret :) vart verkligem jätte möjd! :D jag körde på sama frisyr som förra gånge, det är typ lite uppklippt och lite så. kan lägga upp bild, imorgon om jag hinner :P men nu ska vi basta mad familjen och då blir det mys med ansiktsmask och peeling! ska göra mig riiktigt fin och fräch, känner att jag verkligen behöver det :)
//linnea

Mysigt!

Mitt rum har fått lite jul känsla nu! :) var i onsdags i centrum och köpte en prydnads snögubbe och två röda julaktiga ljuslycktor har dem på en hylla på mitt rum. Igår var jag i stan med linnea och jag köpte en ljusslinga med granar på jätte fint med den ovanför sängen! Ska köpa mer julpynt och fylla hela mitt rum! :D kommer visa lite saker som jag önskar mig senare :) Vi hörs!
snowman! haha rolig!xD
Ljuslyckta
Ljusslingan på väggen ovanförin säng, Fin!
//Erika

OMG, vad fint!!!!

hej!
kollade runt lite på bloggar pch hittade denna snygga bild, och j*klar vilket fint hår hon har! vill ha!!! men vet inte om jag ska gör blonda slingor eller färga det typ ljus brunt. men det är var väääldigt fin :D
Tumblr_ls5et4xetl1qe50m7o1_400_large
//linnea

julkänsla, is coming!

hej!
jag kännder verkligen att jag börjar få julkänsla och det ska bli en så härlig jul, den bästa julen någonson ;) alla skriver på facebook att det har börjat snöa ute, yippie!!!! ännu mer jul! det är bara ca 20 dagar kvar till julafton och jag längtar så mycket! vill ge er några jullåtar, så ökar julkänslan lite extra!
misteltoe - justin bieber
jul hos mange - mange makers
//linnea

önskelista 2011

hej!
jag vet inte riktigt hur man gör olika bilder och så i något foto program, så ni får nöja er med att jag lägger upp bilder vad jag önskar mig i julklapp 2011!
först och främst ösnkar jag mig en:
- en iphone 4 i svart!
- en ipad 2 den önskar jag och min syrra tilsammans i julklapp. men hela familjen kommer också att få låna den!
- en velourdräkt, i svart eller ljusrosa
- earcuffs! älskar dessa med kors på!
- nån snygg pyjamas + ett par riktgt söta tofflor till! :)
det var en liten titt på vad jag önskar mig i julklapp 2011 :)
//linnea

vad har hänt idag då?

hej bloggen!
idag har det varit en riktgt "chill söndag" lollo sov här inatt och det var najjs! :) vi sov ganska länge så jag kände mig riktigt utvilad. jag pluggade lite när hon hade åkt hem och sen drog mamma och jag på dans på friskis :)
det har vart en toppen helg, med alla min fina kompisar! vi var ju på en julfast i kyrkan i lördags kväll, det vart suuuuuper kul och alla min underbara vänner var där och då kan det inte bli bättre :D
-en gamal bild, men den får duga ;)
--linnea

Yeeeey! Långt inlägg ;D

Nu är jag glad för jag har fått tbx min mobil! :D Min Experia mini pro var som ny ^^ Det var massa grejer dem hade fixat typ Scew Trox, Screw Philps(ingen aning om vad det är)Shield Can Camera... Och bye av: Kretskort, Knappsats, Skruvar... och massa andra saker. Det var en hel lista :o Jag behövde inte betala NÅGOT! Hade ju ett års garanti, trodde jag skulle få behöva betala några hundra, Förstörde ju utaget för laddaren...hehe XP Men när jag hade nokian köpte min mamma den nya EXPERIA mini pro -.- Bajs på henne! Blev jätte avis på henne! varför ska hon få en bättre än mig?!?! :o den likna iphone mycket och den har fler kamera funktioner än den lilla experian HD-kamera, Självutlösare, större skärm... man kan peka på skärmen genom att ta kort :O Men min mobil är ändå ganska populär men ute snart. Nog snackat om min mobil! Mitt sminkbord är faktiskt klart nu pappa köpte lamporna idag :) såhär blev det:

Snyggt va?! Kommentera vad ni tycker :)

MUSIK Vägglampa  2 st,

MALM Toalettbord

KOLJA Spegel

Allt är köpt på ikea. Blev riktigt nöjd! Det är himla bra ljus från lamporna att sminka sig i. LAmporna lyser upp hela rummet ^^ Har letat efter sånna här med glödlampor länge! Värkligen hollywood! många kändisar har ofta sånna här sminkbord ungefär. Nu blir det mys med med familjen :3 Fredagsmys! see ya
// Erika

-